Professionele hennepkwekerij ontmanteld

zaterdag 24 augustus 2013

Beerzerveld - De politie heeft vrijdag 23 augustus in een bedrijfspand aan de Oosterweg een professionele hennepkwekerij ontmanteld. Een onderzoek naar de telers wordt ingesteld.

Professionele kwekerij

De politie stelde een onderzoek in het pand in en daar bleek,dat men in diverse ruimten met kweekactiviteiten bezig te zijn. In n gedeeltewerden zo?n 100 planten aangetroffen; in de andere ruimtes kon men wel 2500planten kweken.

Misdaad mag niet lonen

De stroom voor de kwekerij bleek illegaal te zijn afgetapt en depolitie stelt een onderzoek in naar de telers. De kwekerij is ontmanteld enaangezien misdaad niet mag lonen, is er een groot aantal andere goederen in deloods in beslag genomen.

Brandgevaar

Daarnaast waarschuwt de politie voor de risico's van illegalehennepteelt. Vooral brand door het illegaal aftappen van stroom kan voor zeergevaarlijke situaties zorgen. Meld daarom het vermoeden van een illegalekwekerij bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem.2013071090

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hardenberg | 112 alarmeringen Hardenberg | Goedkoop Tanken in Hardenberg | Supermarkten in Hardenberg | Weerbericht Hardenberg